Chakra healing

Een chakra heeft een voorzijde (gevoel ) en een achterzijde (wilsaspect). Bij een optimale energietoevoer moeten beiden in evenwicht zijn.

Het doel van een chakra healing is dat de energie weer beter gaat stromen. Hierdoor ontstaat er betere verbinding tussen de chakra’s. Bij het ontvangen van een healing is het al snel merkbaar dat de energie weer gaat stromen en de desbetreffende blokkade’s geen functie meer hebben.Chakra’s staan dicht bij je gevoelens en gedachten en hebben elk hun eigen karaktereigenschappen. Ons zenuwstelsel en endocriene klieren staat nauw in verbinding met een chakra.

Als de chakra’s normaal functioneren zullen ze allemaal ‘open ‘ zijn met de klok meedraaien. Wanneer de chakra’s tegen de klok indraaien komt de energie die we van dit chakra nodig hebben niet binnen.

Bij het ontvangen van een healing kan de disbalans die op dat moment in het lichaam aanwezig is bv  bij rug-, nek- en schouderklachten, spierverkrampingen, slapeloosheid  opgeheven worden.  Probeer een healing te ervaren, zodat de levensenergie (prana) weer optimaal door je lichaam kan stromen.

Reiki is een universele helingswijze. De behandelaar fungeert als kanaal voor de immer aanwezige universele energie. Deze energie stroomt door de handen van de reiki-behandelaar, waardoor dit een krachtige en helende werking heeft op de persoon die het ondergaat.

Meer uitleg over de werking van de verschillende chakra’s, klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *